lørdag 14. juni 2014

Gi golfkøllene dine en oppgradering – skift grep!

Et godt og riktiggolfgrep som passer din hånd er en av veiene til framgang på golfbanen. Etter en tids bruk blir imidlertid grepene både skitne og slitte. Bruksslitasjen på grepene avhenger av hvor godt du vedlikeholder dine grep, men en dag mister de effekten som de skal gi.


Mange tror at det å skifte grep er noe de færreste klarer. Det er heldigvis ikke riktig. Det er relativt enkelt å skifte grep, og når en først har skiftet noen grep så går det også relativt hurtig. Mange av de som spiller mye golf foretar skift av grepene en gang i året!


Nedenfor følger en link til en Youtube film som i enkle trekk beskriver hvordan du går fram for å skifte:




Vi i Golfhandelen.no har fra i år også valgt inn å ta inn noe forskjellige typer grep, både de populære puttergrepene fra Superstroke og en rekke av de mest populære grepene fra Golf Pride. Prisene du finner på golfgrep i Golfhandelen.no er naturligvis blant de laveste i det nordiske markedet. I tillegg til grepet leverer vi også golftape til skifte av grepet inkludert i prisen!

Dersom du synes det er vanskelig å skifte grep så kan vi også bistå deg med dette. Vi tar i tilfelle kr. 75 for ett enkeltgrep og kr. 300 for et sett med 7 køller. Kølllene leveres inn hos oss den ene dagen og vil være ferdige med nye grep dagen etter.


Våre tilbud på grep finner du i linken under:
http://www.golfhandelen.no/no/artiklar/golfhandelen/grep/index.html




Fortsett golfsesongen med nye grep og få et enda bedre opplevelse på golfbanen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar