torsdag 12. juni 2014

Testspillere til Royal Golf wedger søkes.


Testspillere til Royal Golf wedger søkes.
Vi har fått inn en ny wedgemodell, Royal Golf RG 60. Dette er høykvalitets wedger som er CNC behandlet, dvs. at rillene er behandlet av en computer for optimal spinn.

Vi selger disse wedgene for kr. 299 pr stk eller kr. 699 for 3 stk. Dette er naturligvis en svært lav pris sammenlignet med priser for en normal wedge, som gjerne er nesten det dobbelte av hva vi tar for 3 stk.
Vi ønsker å få frem den gode kvaliteten på wedgene. For å hjelpe oss med det søker vi derfor 3 personer til å gjennomføre en test av wedgene.  En forutsetning for å delta er at man lager en liten omtale av wedgene som vi kan legge ut på vår blogg. Testpersonen står helt fritt til å foreta kommentarer.

De vi søker har følgende kvalifikasjoner:
  • Du har et handicap på maksimum 15
  • Du er mer enn normalt interessert i golf,og liker å lese tester av golfkøller. Du synes det er en spennende utfordring å lage en slik test og har ingen problem med å stå frem med fullt navn
  • Du må bekrefte at du er uavhengig av både oss og av alle andre merkevareprodusenter
  • Du aksepterer at det kun er Golfhandelen som kan benytte omtalen som skrives. Golfhandelen skal ha rett til å godkjenne eller forkaste omtalen. Det skal imidlertid svært mye til for at vi eventuelt vil forkaste en omtale. Omtalen vil legges ut på vår golfblogg
  • Testen skal være sendt oss maksimum 4 uker etter at wedgene er mottatt.
Photo: Warren Goldswain/Shutterstock.com

De som deltar får naturligvis noen wedger gratis fra oss som kan beholdes for evig og alltid.
Interesserte bes melde seg på mail til:

christoffer@golfhandelen.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar